How To Make Dark Mode Instagram 2019


hi welcome back to mytakesilo channel in this video i want to make an tutorial in this video i want to make an tutorial in this video i want to make an tutorial how to make your instagram become dark mode Or become black theme For the example you can see like this So its came from your request on my instagram for to doing this tutorial so before we continue the video i hope you can klik subscribe button and hit the notification bell i hope you can klik subscribe button and hit the notification bell just support us with that way you can watching my channel for tips and trik in android and ios soo this the tutorial in this video have 2 option to make an dark mode instagram i hope it can be work on any other android phone so we can enter to first option you can enter to setting on your phone and then you can activated dark mode , on menu screen andtheme and then you can activated dark mode , on menu screen and brightness like this and here you can active night mode or dark mode on there so you can activate Then you can open your instgram apps and automatically its change You must to upgrade your apps like instagram and watsapp You must to upgrade your apps like instagram and watsapp You must to upgrade your apps like instagram and watsapp to new version You must to upgrade your apps like instagram and watsapp to new version and the importen things , your phone it must in android 9.0 ( pie) and the importen things , your phone it must in android 9.0 ( pie) Or you can install the free apps by cliking the link on description. Or you can install the free apps by cliking the link on description. Or you can install the free apps by cliking the link on description. Or you can install the free apps by cliking the link on description. cek deskription bellow

100 Replies to “How To Make Dark Mode Instagram 2019”

  1. kalau gw beda bang.
    hape gw huawei mate 10, ga ada fitur dark mode.
    tapi gw bisa jadiin ke dark mode, dg cara :
    buka play store
    cari "dark mode" by julian eggers (sebesar 1mb an)
    install
    aktifkan dark mode
    dan jadilah dark mode di instagram (bahkan di beberapa aplikasi lainnya)

  2. Insagrame se direct downlode photos, videos, dp zoom or dark mod karne k liye is video ko zaror deke or is channel ko subscribe b kare ma hacking se related video uplode karta retha hu https://youtu.be/hRBfZmAOyOs

  3. 02:20 asus zenfone 5 / 5z ada dark mode nya bang, tapi emang agak sembunyi tempatnya.. caranya masuk ke settings – opsi developer – scroll tengah nanti ketemu mode malam tinggal di "selalu aktifkan"

  4. Trus klo kita udh pke dark mode di instagram,, org lain yg ingin kepoin foto kita bahkan liat feed kita jdi dark juga gak? Serius nanya bng..

  5. Instagram dark mode masih kurang keren ya dark nya, semoga kedepannya setelah update bisa lebih cakep dark mode nya. Btw gw upload tutorial yang sama di channel gw, buat yg hp nya belum android pie 9.0 mungkin bisa dicoba ๐Ÿ‘Œ

  6. Di settingan Hp gue gak ada mode dark mode, tp gak tau titiba pas apdet instagram tampilan jd dark mode… Gue pengan yg klasik malah. Hp realme 3 pro

  7. kenapa instsgram gua jadi darkmode ya?? padahal:
    1. Hp gua Xiaomi Redmi Note 4x
    2. Android versi Nougat
    3. Ga ada fitur darkmode dipengaturan
    4. ga pernah download aplikasi darkmode apapun

    awalnya instagram gua putih layoutnya, setelah gua close app, terus buka lagi, tau2 udah item instagramnya, gua cek di hp temen gua yang sama2 xiaomi dgn seri yang sama, tpi instagram dia tetep putih ga darkmode… gimana tuh gan??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *