Bert Goos over Gloeiendhete Copywriting van Laura Babeliowsky


Ik ben Bert Goos, directeur van Online
Talent Manager. We ontwikkelen online assessments en verkopen deze aan, rechtstreeks aan bedrijven. Ja dat het gewoon heel belangrijk is dat je goed kunt schrijven. En ik merkte dat ik best wel kan schrijven, alleen ik merkte ook dat ik een beetje te genuanceerd was, dus het kostte me veel moeite om een tekst te schrijven Ook omdat ik een beetje bang was
dat ik te uitgesproken was. Nou nu leer ik hier dat je juist uitgesproken moet zijn. Het mooie vind ik van Gloeiendhete Copywriting is dat we een structuur geboden krijgen
die enorm helpt om kort, maar ook snel te schrijven. En wat ik ontdekte tijdens deze training en al op de eerste dag, dat ik in staat was om binnen vijftien
minuten een goede tekst te schrijven. Dat was voor mij echt een openbaring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *